ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google sprema čak tri naslednika Pixel smartphone-a

U poslednje vreme u centru interesovanja svih ljubitelja novih tehnologija, posebno smartphone-a su uglavnom Apple i Samsung.

Pored velikog interesovanja za modele ovih proizvođača na koje smo već navikli, ove godine nas očekuje i predstavljanje njihovih novih uređaja. Naime, očekuje se predstavljanje novog modela iPhone-a u septembru, a Samsung će svoj novi smartphone predstaviti već krajem marta. Ali čini se da to nije sve od noviteta za ovu godinu.

Portal Droid Life piše da možemo očekivati tri naslednika Pixel pametnih telefona i da ih Google već sprema. Google Pixel je svakako veoma uspešna serija sa Android operativnim sistemom, osim problema sa mikrofonima koji su skoro otkriveni.

Isti izvor navodi  i kodna imena za sve modele koji su u pripremi: “walleye” “muskie”  i “taimen”.

Specifikacije modela koje očekujemo još uvek nisu objavljene, ali se govori o tome da će “taimen” verovatno imati veću dijagonalu ekrana od druga dva modela i da će biti veća i od prošlogodišnjih modela Google Pixel uređaja.

Google Pixel ostaje premijum

Imajući u vidu pomenuti uspeh od prošle godine i razne novine koje nam stižu od velikih proizvođača (osim Samsunga i Apple-a i Nokia najavljuje nove modele), Google bi isto mogao da učini 2017. godinu veoma interesantnom.

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Prve nezvanične informacije o cenama novog Samsung Galaxy S8
Sledeći članak
Drastično ubrzavanje memorije od 2018. godine?! Stiže nam UFS 2.1
test