ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google sprema 3 nova modela za kraj godine

Prošlogodišnji model Pixel kompanije Google dokazao je da Google svakako zna da napravi odličan telefon. Naravno da je na prvom modelo nedostajalo par stvari kako bi bio najbolji flagship uređaj. Google je definitivno odlučio da uđe u trku sa proizvođačima vrhunskih uređaja i to je pokazao sa prvim modelom koji je samostalno proizveo. Pixel ima zaista odlične karakteristike.

Jedini “problem” koji se pojavio bila je distribucija uređaja. Google nije uspeo da zadovolji potrebe distributera odnosno kupaca.

Šta možemo da očekujemo od novog Pixel modela?

Očekivan datum početka prodaje će verovatno biti na jesen ove godine. I prvi Pixel se pojavio u prodaji u oktobru prošle godine pa je očekivano da će se i novi model pojaviti pred kraj ove godine. Rick Osterloh je potvrdio da će se ove godine sigurno pojaviti novi model Pixel telefona, ali nažalost nije otkrio ništa više od toga.

Očekivana cena će sigurno biti visoka, jer ipak je u pitanju flagship model.

Neka predviđanja su da će novi model imati višu cenu nego prethodnik, a prvom modelu je cena za najslabili uređaj bila oko 650$ dok je XL modelo koštao oko 750$.

Takođe se pojavila informacija da će novi Pixel imati 3 varijante. Google svojim uređajima daje kodna imen, i do sada smo čuli da se priča o “walleye” i “muskie” modelu za koje se pretpostavlja da su Pixel 2 i Pixel 2 XL. A ovih dana je počeo da se pominje i model sa kodnim nazivom “taimen” za koji se pretpostavlja da će biti phablet verzija Pixel telefona. Google taimen je već testiran na benchmark aplikaciji i pokazao je zavidne rezultate.

Koje su očekivane promene?

  • Novi Pixel će biti vodootporan
  • Pojaviće se treći model veličine phableta
  • Poboljšan chipset i kamera
  • Izbačen standradni priključak za slušalice

Takođe se pojavila informacija da će novi Pixel imati zakrivljen displej. Informacija se pojavila nakon što je Goole probao da poruči zakrivljene OLED displeje od kompanije LG što nagoveštava da Google planira upotrebu zakrivljenih displeja u budućnosti. Novi displej bi čak mogao da bude i QHD rezoluciji, što bi sigurno dosta poboljšalo doživljaj kod korišćenja Daydream VR koji Google razvija.

Dakle kad se sumiraju sve informacije, Google će sigurno izbaciti na tržište do kraja godine smartphone koji će imati odlične performanse ali nažalost i visoku cenu.

Android O nam donosi opciju za produžavanje trajanja baterije

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Nova Nokia najbrži Android telefon?
Sledeći članak
Lenovo sprema Moto Z2 telefon, pojavila se prva fotografija!
test