ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google Pixel 2 će sam uključivati opciju Do Not Disturb tokom vožnje!

Pored svih novina koje je kompanija Google predstavila postoje i neke opcije koje korisnike očekuju kao iznenađenje. Tako se o ovoj opciji nije pričalo na predstavljanju uređaja, ali očigledno je da će novi Pixel modeli sami uključivati opciju “Do Not Disturb” dok se korisnici budu nalazili u kolima.

Opcija je otkrivena uz pomoć snimka ekrana nove aplikacije koju je Google postavio na Play Store. Aplikacija se zove Pixel Ambient Service. Kao što samo ime kaže aplikacija je namenjena samo za Pixel uređaje. Aplikacija će tako ukoliko se u ambijentu korisnika čuje muzika sama na displeju prikazivati izvođača i naziv pesme.

Predstavljeni Google Pixel 2 i Pixel XL 2 – koje su nove opcije

Međutim na osnovu snimka ekrana očigledno je da aplikacija neće samo to raditi. Na osnovu ekrana jasno se vidi da postoji i opcija koju će korisnici moći da odaberu da li žele da bude aktivna ili ne. Opcija ukoliko je uključena detektuje da li se nalazite u vozilu koje se kreće i ukoliko je tako uključuje “Do Not Disturb” što znači da korisnik neće primati pozive. Aplikacija će određivati da li ste u kolima na osnovu kretanja uređaja i na osnovu Bluetooth konekcije.

Još uvek nije jasno kako će aplikacija određivati da li korisnik vozi ili je samo suvozač ali dobra stvar je da opcija može da se isključi.

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Preuzmi aplikaciju, osvoji novčanu nagradu!
Sledeći članak
Facebook predstavio Oculus Go uređaj
test