ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Google angažovao inženjera iz kompanije Apple

Manu Gulati je bio glavni inženjer koji je radio na arhitekturi čipova u kompaniji Apple. Manu Galuti je na svom LinkedIn profilu promenio poslodavca i sada mu piše da je zaposlen u Google kompaniji. Ovo bi moglo da znači da Pixel očekuju promene od sledeće godine. Google verovatno planira da počne sa proizvodnjom sopstvenih čipseta u budućnosti.

Opcija “Do Not Disturb While Driving” sprečava vožače da koriste iPhone dok voze

Dodavanje ovakvog stručnjaka u tim može da znači dve stvari, Google možda planira početak proizvodnje sopstvenih čipseta ili želi da unapredi postojeće čipsete. Google još uvek ne proizvodi sopstvene čipsete. Google Pixel pokreće Qualcomm Snapdragon, dok Google Home sistem koristi čip koji proizvodi Texas Instruments.

Google je postavio dosta oglasa za angožovanje novih zaposlenih za obavljanje poslova koji su vezani za arhitekruru čipseta tako da sve ukazuje da bi Google mogao uskoro da počne sa proizvodnjom sopstvenih čipseta.

Trenutno su glavni proizvođači na tržištu Qualcomm i Mediatek. Neki od većih proizvođača telefona, poput Samsung, Huawei, Apple takođe imaju proizvodnju sopstvenih čipseta, a da li će im se Google pridružiti ostaje da vidimo.

LG će proizvoditi Google Pixel XL 2

Mobilnisvet.rs

 

Proizvođači Vesti
Prethodni članak
U Evropskoj uniji nema više rominga!
Sledeći članak
Samsung Galaxy Note 8 će imati dve zadnje kamere
test