ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Galaxy S9 je odličan uređaj ali Samsung priprema nešto još bolje?

 

Galaxy S9 uređaj je Samsungu doneo dosta pozitivnih kritika. S9 je jedan od najboljih uređaja trenutno na tržištu, osim odličnog dizajna uređaj poseduje i vrhunske performanse. Galaxy S9 je prikazan nešto ranije nego njegov prethodnik S8 i doneo je sa sobom nekoliko unapređenja. Međutim izvori navode da Samsung naporno radi kako bi novi model iz serije S bio još naprednije od prethodnog modela.

Kako navode izvori novi model iz serije S će verovatno imati rezoluciju ekrana od preko 600 piksela po inču. Sa ovom rezolucijom Samsung će biti ispred Apple koji na svojim modelima ima ekrane sa rezolucijom 458 piksela po inču. Međutim kada je rezolucija ekrana u pitanju i dalje jena prvom mestu Sony sa svojim modelom XZ2 Premium koji ima ekran sa rezolucijom od 760 piksela po inču.

Galaxy S9 ili OnePlus 6 – koji uređaj je pravi izbor?

Zašto je rezolucija ekrana bitna? Ukoliko bi Samsung uspeo da podigne rezoluciju na preko 600 ppi uređaj bi mogao da prikazuje video zapise u 4K kvalitetu koji korisnici uveliko očekuju od Samsunga.

Osim poboljšanja rezolucije Galaxy S10 imaće još bolji odnos ekrana i kućišta, Samsung je uspeo da poveća odnos na čak 93,5%.

Još jednu promenu očekujemo od Samsunga koja se ne tiče karakteristika uređaja već datuma predstavljanja. Do sada je Samsung tradicionalno svoje uređaje iz S serije predstavljao na sajmu u Barseloni koji se održava krajem. Galaxy S10 će biti predstavljen nešto ranije, već početkom 2019. godine. Potencijalnih razloga za ranije predstavljanje ima više. Prvi razlog bi mogao da bude predstavljanje novog telefona na preklop koji će možda biti predstavljen na sajmu u Barseloni. Dok bi drugi razlog mogao da bude smanjivanje razlike između datuma predstavljanja Apple-ovih iPhone modela i Samsungovih modela iz S serije. Kako navodi Herald Korea Samsung će probati sa novim Galaxy Note 9 i Galaxy S10 modelima da preuzme poziciju jedan u prodaji pametnih telefona.

Koji je najprodavaniji telefon u 2018. godini?

Mobilnisvet.rs

Proizvođači Samsung Vesti
Prethodni članak
Motorola Z2 Play – specifikacija, cena, utisci
Sledeći članak
Od narednog leta jeftiniji internet u romingu
test