ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Fizički Home taster za iPhone X – adapter sa više opcija

Fizički Home taster je opcija koju je Apple ukinuo sa modelom iPhone X. Taster je uklonjen zbog povećavanja odnosa ekrana i kućišta. Međutim dosta korisnika se još uvek nije naviklo na korišćenje uređaja bez fizičkog tastera. Kako prenosi sajt phonearena.com Apple je napravio adapter koji će koirsnicima omogućiti korišćenje fizičkog home tastera.

Apple sprema savitljivi iPhone model

Međutim to nije sve, adapter će imati i standardan 3,5mm priključak za slušalice i punjač. Dakle adapter će omogućiti korisnicima da mogu da pune svoj uređaj dok slušaju muziku.

Deluje da Apple ipak brine o mišljenju svojih korisnika. Korisnici su tražili standardan priključak za slušalice i home taster i Apple že im to navodno omogućiti adapterom koji će se naći u prodaji od maja ove godine. Jedini “problem” je što će navodno korisnici morati da izdvoje 69,99$.

Naslednik iPhone X telefona će biti jeftiniji?

Još uvek na sajtu Apple nema adaptera među proizvodima, međutim kopije adaptera su se već pojavile u Kini po ceni koja je prilično niža. Adapter se može poručiti iz kine za svega 30 dolara. Mali problem sa kineskom verzijom adaptera je što se sa home tasterom ne može pokrenuti Siri ukoliko je na uređaju poslednja verzija softvera.

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Huawei patentirao uređaj koji ima savitljivi displej
Sledeći članak
Instagram ipak vraća GIF-ove
test