ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Danas je predstavljanje novih uređaja kompanije Apple – iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus

Događaj koji iščekuju svi ljubitelji proizvoda kompanije Apple je zakazan za danas. Događaj će se održati u Steve Jobs teatru koji se nalazi u Apple Park naselju. Na događaju se očekuju tri nova uređaja. Dva uređaja će biti poboljšane verzije postojećih modela iPhone 7 i iPhone 7 plus.

8 promena koje očekujemo kod iPhone 8

Osim ove dve verzije očekuje se i predstavljanje novog modela koji će verovatno nostiti oznaku iPhone X. Pored telefona danas bi trebalo da bude predstavljen i novi Apple Watch serije 3 koji bi trebalo da ima opciju prenosa podataka preko 4G LTE mreže.

Za sve ljubitelje iPhona telefona i satova Apple je obezbedio i prenos događaja uživo. Događaj počinje  12.09.2017 u 19 časova po našem vremenu. Ukoliko želite da pratite događaj to možete učiniti putem linka:

Apple iPhone 8 predstavljanje uživo

Da bi ste mogli da pratite događaj potrebno je da imate iPhone, iPad ili iPod touch koji koriste Safari pretraživač sa iOS 7.0 verzijom softvera ili novijom.

Prve fotografije iPhone 8 uređaja

Ukoliko želite da pratite događaj preko svog Mac računara potrebno je da računar poseduje Safari 6.0.5 ili noviju verziju, a operativni sistem mora da bude OS X / Mac OS v10.8.5 ili novija.

Takođe događaj će biti dostupan i korisnicima Windows računara, ali je potrebno da računar ima Windows 10 kao i Microsoft Edge browser.

Mobilnisvet.rs

 

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
WhatsApp dodao novu opciju za pisanje statusa!
Sledeći članak
Instagram Stories će trajati duže?
test