ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Da li znate koliko košta Samsung Galaxy S9+ u proizvodnji?

Samsung je krajem februara objavio Galaxy S9 i S9+ modele, više o tome možete da pročitate ovde:Samsung predstavio Galaxy S9 i S9+ specifikacije, dizajn, cena i utisci

Kompanija TechInsights je napravila analizu koliko je kompaniju koštala proizvodnja i ugradnja različitih komponenti u Galaxy S9+ model.

Cena izrade Galaxy S9+ telefona iznosi 379 $ što je za 10$ više nego što je koštao Galaxy Note8, čime Galaxy S9+ postaje najsakuplji Samsungov model u proizvodnji do sada.

Analitička kompanija je uporedila Galaxy S9+ (globalnu verziju), Galaxy Note8, Galaxy S8+, iPhone 8 Plus i iPhone X. Od svih navedenih telefona, samo je iPhone X skuplji za proizvodnju, sa cenom od 389,50 $.

Galaxy Samsung S9 sa Exynos 9810 ponizio Snapdragon 845!

Kada govorimo o cenama različitih komponenti Exynos 9810 procesor košta 68 $, Super AMOLED panel procenjeno košta 72,50 $, dok su ostali skuplji delovi kamera, memorija, kao i kućište od stakla.

Naravno, cena od 379 $ uključuje samo troškove delova i proizvodnje i u nju nisu uključeni ostali troškovi, kao što je istraživanje i razvoj, marketing, distribucija i takse.

Samsung objasnio zašto Samsung Galaxy S9 nema senzor otiska prsta ispod ekrana

Mobilnisvet.rs/TechInsights

Vesti
Prethodni članak
Edward Snowden na Twitter-u: Facebook je špijunska kompanija
Sledeći članak
Telenor prodao kompaniju u Srbiji
test