ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Apple naručio 70 miliona zakrivljenih OLED displeja od Samsunga

Već neko vreme kruže informacije da će Apple koristiti OLED displeje za neki od svojih novih modela koji će biti predstavljeni ove godine. Novi OLED displeji bi trebalo da budu proizvedeni u Samsung fabrikama.

Sada se pojavila i informacija da je Apple već poručio 70 miliona displeja od Samsunga, i navodno će jedini dobavljač za displeje ove godine biti upravo Samsung. Ovi displeji su verovatno namenjeni novom iPhone 8 modelu, dok će se očekivani modeli iPhone 7s i 7s Plus zadržati na LCD panelima.

iPhone 8 bi trebalo da ima dijagonalu od 5,2 inča i navodno će cena uređaja biti oko 1000$. Neki od stručnjaka predviđaju da će kompanija Apple samo ove godine prodati oko 55 miliona uređaja. Ukoliko se ovo predviđanje zaista ostvari, Apple će oboriti rekord u prodaji. Sa druge strane, kompanija Samsung priprema čak 95 miliona displeja za slučaj da potražnja za novim modelom iPhone 8 bude veća nego što je očekivano.

Takođe očekuje se da sva tri modela koja bi trebalo da budu predstavljeni na jesen ove godine imaju bežično punjenje, kao i da će biti otporni na prašinu i vodu.  Osim toga iPhone 8 bi trebalo da ima i 3D senzor koji će mu omogućiti naprednije prepoznavanje lica. Osim toga, iPhone 8 će izgleda izbaciti i fizički Home taster o čemu se odavno piše. iPhone 7s i 7s Plus će zadržati Home taster ali će verovatno i oni imati 3D senzor.

Da li znate koji je najprodavaniji mobilni telefon ove godine?

Mobilnisvet.rs

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Android O će imati zanimljive opcije koje će štedeti bateriju i novac
Sledeći članak
Novi Alcatel Flash dolazi sa 4 kamere i procesorom sa 10 jezgara
test