ZAŠTO KUPOVATI KOD NAS❔ ▶️ Najbolje cene ✔️ 100% original proizvodi ✔️ Sigurno plaćanje ✔️ Garancija 2 godine ✔️ Brza isporuka ✔️ 100% kvalitet ✔️
Shopping cart
0,00 RSD

Apple definitivno zna kako da ispromoviše svoje uređaje (VIDEO)

Poslednja u nizu reklama kompanije Apple za nove modele iPhone 8 i iPhone 8 Plus dokazuje da je marketing jedna od jačih strana ove kompanije.

Na reklami se mogu videti novi uređaji iPhone 8 i iPhone 8 Plus koje na primer zapljuskuje voda, međutim malo kasnije u toku reklame sitnim slovima u dnu ekrana možete videti da garancija ne pokriva oštećenja nastala uticajem vode.

Takođe u reklami su prikazani uređaji koji se pune na bežičnom punjaču AirPower, iako svaki bežični punjač koji koristi Qi platformu će moći da puni iPhone 8 i iPhone 8 PLus reklama obaveštava korisnike kako će AirPower punjač i softver biti dostupni početkom 2018. godine.

10 inovacija kod modela Apple iPhone X

Na reklami se još može videti i opcija koja omogućava podešavanje osvetljenja tokom fotografisanja dok je sitnim slovima navedeno da je opcija u beta fazi i da dolazi uz model iPhone 8 Plus.

Apple je ovom reklamom potvrdio da je definitivno kompanija broj jedan kad je u pitanju promocija proizvoda.

Ova godina će biti interesantna za Apple jer je ove godine pored modela iPhone 8 i iPhone 8 Plus predstavljen i iPhone X, pa nam ostaje da sačekamo prve rezultate prodaje kako bi smo saznali kakav uticaj će imati prvi Apple uređaj sa “edge-to-edge” ekranom.

Mobilnisvet.rs

 

Apple Proizvođači Vesti
Prethodni članak
Google isplatio kompaniji HTC 1,1 milijardu dolara
Sledeći članak
Poznate su cene Google Pixel 2 i Pixel 2 XL telefona
test